Lite småfix

Så där, nu har jag fixat några av dom grejerna som Johan och Anna tidigare klagat på. Jag är inte nöjd med sidan, faktiskt nästan missnöjd eftersom jag inte får den att funka bra i Internet Explorer. Där är alla rutor svarta, till skillnad från i Firefox där alla rutor är lite genomskinliga. Anledningen är att IE inte läser opacity i css-filen och jag inte hittat något som kan användas för att ersätta det. Jag har inte heller något bra bildbehandlingsprogram så jag kan inte få bakgrundsfärgen att flyta ihop bra med bilden. Om det finns någon vänlig själ med photoshop så kan väll den kolla den hexadecimala färgkoden för den nedersta delen av bilden. Det lär komma fler ändringar i och med att jag granskar sidan nogrannare men det duger tills vidare.

Räkan har klagat

Nu har en liten räka kommit och klagat på mig. Dels tycker hon att jag uppdaterar alldeles för lite och dels är det fel på designen på sidan.

Designen är itne klar, jag har bara börjat med förstasidan och i huvud taget inte gjort något med övriga sidor mer än det som dom har gemensamt med andra sidor, typ background color, background osv.

Jag har varit ute på hajk med 20 stycken scouter och har därför inte kunnat uppdatera under helgen. På hemvägen var det jag, Stig, Marcus och Hanna som var ledare för 17 ungar. Jag är helt slut. I morgon kommer det nog en stor uppdatering, nu ska ja sova.

RSS 2.0