Jaha, tillbaka i skolan igen

Nu är praktiken slut och jag är tillbaka i skolan. Och det är totalt meningslöst. Ett fysik prov är det enda vettiga jag gjort den här veckan. i övrigt driver vi runt mellan lektionerna och kaosar och får reda på betyg.

I måndags var det varit minior möte, och för en gångs skull var Susanne social och hängde sen med Marcus och mig till sibylla. De vart kanske lite snack som hon inte hängde med på, men i stort sett tror jag vi höll oss till normala satalämnen. Tyvärr kom både jag och Marcus på så mycket vi ville snacka om att vi var tvugna att snacka ytterligare två timmar. Från att scouterna slutade tills jag var hemma tog 5 timmar. I tisdags seglade jag, Marcus och Andreas med Pejl. Susanne, Jubbe och Ingrid hängde av okänd anledning inte med... dom satt kvar på bryggan när vi la ut, vi tyckte de var korkat, sitta på en brygga är itne så kul, men vi hindrade dom inte från att hänga på så dom får skylla sig själv. Efter det vart vi tyvärr tvugna att hjälpa Andreas, han hade tydligen stekt för mycket pannkakor, så vi åt upp dom åt honom.


Första inlägget

Jaha, det här är min... 5e blogg tror jag, och det här är nog även mitt 5e inlägg. Ja har skapat några några gånger bara för att testa men blivit ganska uttråkad. För någon vecka sen sa en räka åt mig att jag borde börja blogga, och eftersom jag just nu inte har något bättre för mig kan jag ju lika gärna göra det. Jag skulle gissa att ungefär hälften av inehållet i den här bloggen kommer att faktiskt vara sanning. Ungefär 90%kommer att vara felstavat, och bara för att alla stör sig på sär skrivningar ska jag utnyttja det och göra det så ofta jag kan.

Så jag kan väl börja direkt.

Idag har jag skrivit nationellt prov i engelska B, reading/listening delen. Jätte tråkig och ganska enkel. Resten av tiden har jag gått runt här hemma och slösat tid (därav bloggandet) och anmält mig till kårlägret i sommar. Jag tror att jag ska gå ut nu och gräva bort lite av en stubbe i trädgården.

RSS 2.0