Heja Islänningarna!

Jävlar vad rädd jag är för terrorister från island. Med sina drakskepp och svärd och sköldar. Eller vänta nu, var inte det vikingarna för 1000 år sedan? Har Island i huvud taget rört en fluga sen dess? Snälla Gordon, lägg ner, du är bara löjlig.
Heja Islänningarna!

Glocalnet

Glocalnet och tele2 ha snurrat med mitt nummer i sen slutet av sommmarlovet, men nu verkar det som att dom äntligen har löst det. Fick ett SMS för ett tag sedan att dom kommer flytta över mitt nummer den 3 november. Från och med då kommer alltså mitt gammla vanlga nummer fungera igen. Vad som händer med mitt tillfälliga nummer vet jag inte.
Får se om det funkar, glocalnet kanske klantar till det igen. 

R380s i butikerna inom kort

Äntligen är den här. Ericsson R380s, en kombinerad PDA och mobiltelefon i ett. I början av nästa vecka finns den för försäljning i butikerna. 
R380s presenterades för första gången på CeBIT-mässan i Hannover förra året. Sedan dess är det många som tvivlat om den verkligen skulle komma ut på marknaden. 
Försening efter försening. Men nu är den äntligen här. 
R380s presenterades i dag på en presskonferens som ”världens smartaste telefon”. Det här är den första produkten som stödjer operativsystemet EPOC som både har mobiltelefon och handdator i ett.
R380s har följande:
 - WAP 1.1 
- Adressbok
 - Kalender 
- Vibrator
 - Röststyrning och röstuppringning 
- Anteckningar 
- Handstilsigenkänning 
- Tangentbord i displayen 
Priset på telefonen kommer ligga på drygt 7 000 kronor utan abonnemang. R380s har ett minne på 16 Mb och med telefonen följer förutom handsfree också kabel för synkning med PC och bordsladdare.

He he, jag har haft en såndär. Fick den av farsan när han fick ny mobil av jobbet. När jag hade den var den kanske inte så jättehäftig längre, många andra telefoner hade till exempel färgskärm då. (nej, en telefon för 7000 kronor hade inte färgskärm)

Nu kände jag mig tekniknördig, men de får jag göra tycker jag

R.I.O. (Rest In Ocean)

Min bror Fredrik har nu dödförklarat en räka. 
Begravningen kommer att hållas den 32 mars 2007.
Hans kommentar till dödsförklaringen är "Fuck scouter..."

Jag lekte lite

Kollade runt lite och hittade en rolig applikation gjord för att infoga i html koden för inlägg, men det tyckte jag var för tråkigt, så jag la in den uppe i högra hörnet istället. Tog lite blandad bra musik och la in, dock fanns inte alla artister med.
Jag tycker dom kan få lite gratisreklam, så här är en länk www.deezer.com

Fredrik är dålig

Fredrik misslyckades nyss med att öppna förpackningen till en delicatoboll. Han blev tvungen att fråga mig om hjälp, de tog mig två sekunder från att jag fått den i handen tills den var öppnad. 

Fredrik, DU ÄR VÄRDELÖS!

RSS 2.0