En praktisk sida

Kände bara att jag ville tipsa om en jättebra sida
http://whatismyipaddress.com/
På den kan man spåra Ip-adresser. Svaret blir inte exakt, den säger bara i vilken stad Ip-adressen kommer ifrån, inte gata eller stadsdel. Så någon från Stockholm kan vara anonym på den här bloggen eftersom jag har för många kompisar i Stockholm det skulle kunna vara, men om Johan i USA Eller Tove i Sundsvall skulle försöka vara anonyma skulle jag förmodligen kunna känna igen personen eftersom jag inte har så många kompisar i varken USA eller Sundsvall.

Helgen

I fredags hade jag tråkigt så jag bjöd hit lite scouter för å se på film. Det blev bara Anna L och Marcus och jag. Vi tittade på Hot Fuzz (tror jag den hette). Anna tyckte den var bra, marcus och jag var lite mer skeptiska. Jag orka inte ta upp exakt varför vi vart skeptiska men det hände lite saker som gjorde att jag inte riktigt kunde ta filmen som seriös.
 
I går var jag och handlade kläder. Har inte orkat göra det på länge så nu blev det storhandling. Nu borde jag slippa gå runt i urtvättade tröjor ett tag till.

Sen på kvällen var vi hos Reideborn och träffade Gullborn och Forslund. Spelade pingis, femkamp och snackade en massa.

Idag har jag dock ingen aning om vad jag ska göra, blir nog lite matteplugg och allmänt dagdrivande.
Om inte...

6 besökare

Aj aj, de var inge vidare.
Jag vet bara vilka hälften av dom är, de stör mig. lämna en kommenar så jag vet vilka som läser. Om jag inte vet vilka som läser vet jag inte vad jag vågar skriva, så nu rensar jag bort endel av det som står här

Hatinlägg om cafe fix

Detta blir ett hatinlägg till, men den här gången blir det från min käre broder. Anledningen är att jag var på cafe fix med Anna, Susanne och Ingrid. Sa det till brorsan som har praoat där.

Jag skall fatta mig kort. De som jobbar på Café fix är falska hela bunten. Under tiden jag praoade fanns det dock en riktigt trevlig person som jobbade, men jag misstänker att ägaren var alergisk mot trevliga personer å sparkade henne, som för övrig var tvungen att jobba svart. 
Sen en annan incident jag fick nöjet av att ta del av var när en salad serverades till en gubbe som hällde dressing på och började äta, men typ 2 min senare kommer han på att han inte beställt någon sallad, så han lämnar tillbaka den, medans servitören går ut med samma sallad till den rätta kunden... fy fan
BOJKOTT PÅ FALSKA, ÄCKLIGA OCH VIDRIGA café fix (dem förtjänar inte stora bokstäver...)

//Scouthatare

RSS 2.0