Jag har jul lov

Tyvärr, men jag kommer inte vara med på årets julotta, kommer vara i Västerås då med en väldigt avstängd mobil, för inte ens jag är så morgonpigg. Sen blir jag hemma några dar innan vi åker upp tillsammans med kusinerna till Vemdalen i en vecka. Nån gång ska jag hitta lite tid att skriva en uppsats också... får se hur det blir med den.

Om någon tycker att detta inlägg saknar mening och är totalt ointressant så kan de nog stämma... Har egentligen ingen större lust att skriva.
Funderar på att sluta blogga, borde jag det?

Internet...

Jag har inget internet hemma så det blir ite svårt att blogga, vet inte när det funkar. Nu kom någon på att, hur kan jag då skriva detta, enkelt, jag är på pappas jobb och lånar en dator (nej jag gick inte hit för att kolla bloggen, jag behövde kolla mailen och såg alla shrimps kommentarer) Tyvärr kan jag inte använda en dator i skolan heller, där jobbar jag istället.
Nu ska jag hem, ses

Nu vart de blått

Humm... egentligen vill jag ha meny och inläggs headerna med opacity typ 0.7, men då lyser en backgruond från wrapper boxen igenom och om jag nollar den får ja några pixlars glipa mellan inlägget och efterföljande inläggsheader. Nån gång ska jag leta rätt på den bordern och ta bort den så borde jag kunna lösa det... men inte idag, orkar inte

Okej, jag inser att inte alla som läste det där fattade det, men dom som skulle störa sig på problemet förstår varför det finns så då slipper dom klaga.

Har börjat använda Spoify och det fungerar väldigt bra hittils. Kan verkligen rekomendera det. Jag fick vänta typ en-två veckor innan jag fick en inbjudan, men de e de värt, så kila in på deras hemsida och anmäl dig. Nu vill inte chrome funka med länk-infoga grejen som blogg.se erbjuder och jag orkar inte byta till eldräv, så ni får googla själva. 

RSS 2.0